Tablet en sim only

Zeker als je een tablet wilt gaan aanschaffen en je bent van plan hier mobiel te gaan internetten moet je goed opletten dat je de juiste tablet aanschaft. Met alleen wifi is het niet mogelijk mobiel te internetten, dus je tablet zal minimaal 3G moeten ondersteunen om hier gebruik van te maken.

Het feit dat je mobiel wilt gaan internetten wilt niet zeggen dat je ook direct een abonnement bij je tablet hoeft af te sluiten, want dat is niet per se nodig. Overigens kun je door middel van een mobiel abonnement ook een tablet gratis krijgen, maar dat terzijde. Het is mogelijk als je een tablet hebt die 3G ondersteunt om later een sim only abonnement aan je tablet toe te voegen. Dit is de meest voordelige manier, want een abonnement met tablet is nu eenmaal een stuk duurder dan een tablet los kopen en daarnaast ook een sim only abonnement kopen.

Koppelen door middel van simkaart

Je koppelt je sim only abonnement om mobiel te kunnen internetten eenvoudig aan je tablet middels de simkaart. Deze stop je in je tablet en je bent klaar om te gaan internetten. Krijg je een tablet gratis bij een aanbieding hier, dan zal deze geen 3G ondersteunen helaas. Is dat dus je doel, dan zit er niets anders op dan een tablet zelf aan te schaffen.

Categorie: Artikelen